Origin - luxury wallcoverings

 

Tidløs elegance

Sofistikeret enkelhed og tidløs elegance er kendetegnende for tapetmærket Origin – luksuriøse vægbeklædninger. Vi har skabt stilfulde og elegante design ved at blande traditionelle temaer og motiver med moderne trends. Vi anvender forskellige trykketeknikker for at give hvert design et prægtigt og ekstraordinært udseende. Det traditionelle overfladetryk giver tapeterne et smukt mat og naturligt look, mens de silketrykte design har det skinnende look der giver fornemmelsen af ren silke. Beriget med en taktil miljøvenlig struktur tilføjer vægbeklædningerne fra Origin stil og klasse til ethvert interiørdesign. 


 

Hollandsk design & ægte håndværk

Alle luksustapeter fra Origin luxury wallpapers er designet i huset af vores dedikerede team af designere. Herefter bliver de miljøvenligt fremstillet i vores egen fabrik i Holland med sans for detaljer og godt håndværk. Det resulterer i exceptionelle og sofistikerede vægbeklædninger, der udstråler varme og luksus.


 

Innovative og miljøvenlige trykketeknikker 

Vi tror fuldt og fast på at skabe innovative og miljøvenlige produkter af høj kvalitet. Den samlede fremstillingsproces opfylder de højeste standarder for økologisk ansvarlig produktion: kun papir fra bæredygtigt skovbrug og miljøvenlige, opløsningsmiddelfrie trykfarver bliver anvendt til fremstillingen af vores tapeter.

For mere information og et visuelt indtryk af fremstillingen af vores tapeter, se videoen nedenfor: 

Making of Origin - luxury wallcoverings wallpaper