Fagfolk

 

Igennem årene har Origin – luxury wallcoverings udviklet sig til et af de førende navne inden for vægbeklædninger af høj kvalitet til brug i bolig- og erhvervsomgivelser.
Vores raffinerede tapetkollektioner tilbyder den ypperste kvalitet og inkluderer design der varierer fra frodige blomstermotiver til klassiske striber og fra minimalistiske, sofisticerede mønstre til dristige, grafiske tryk.
I vores produkter kombinerer vi kreativt design med de høje specifikationer der kræves for kontraktmarkedet. Derfor opfylder vores tapeter de højeste standarder med hensyn til vaskbarhed, lysægthed og brandhæmning.
I dag pryder vægbeklædninger fra Origin væggene i mange hjem, hoteller, restauranter, butikker, kontorer og andet interiør i over 50 lande verden over.

Professionel brug

Er du indendørsdekoratør, arkitekt eller kontraktrådgiver og kunne du tænke dig at arbejde med vores produkter? Så venligst kontakt os (sales@originwallcoverings.com) for mere information om mulighederne.  

Prøveservice for fagfolk

Ønsker du at bestille prøver på vores vægbeklædninger til et interiørprojekt? Vi tilbyder en speciel prøveservice for fagfolk. Send venligst din anmodning om oprettelse af en professional konto til professionals@originwallcoverings.com