Origin & bæredygtighed

 

Bæredygtig forretning

Origin -luksus tapeter er dedikeret til en bæredygtig måde at drive forretning på og er dermed også med til at bidrage til et bedre miljø. Brug af FSC®-certificeret papir, opløsningsmiddelfri blæk, effektiv farveproduktion og ansvarlig affaldshåndtering er nogle af måderne, hvorpå Origin er parat til at gøre verden til et bedre sted.

 

 

FSC® certificeret papir

Til produktionen af Origin - luksustapet anvendes udelukkende FSC®-certificeret papir. Ved at bruge miljøvenligt tapet fra ansvarlig skovforvaltning bidrager Origin til beskyttelse af skove verden over og til et sundt livsmiljø for mennesker og dyr.
Hvis du gerne vil vide mere om vores FSC®-certificerede produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er certificeret under licensnummer FSC®-C016391.

 

 

Blæk uden opløsningsmidler

Ud over at bruge FSC®-papir, bruger Origin - luksus tapet kun miljøvenligt, opløsningsmiddelfrit blæk. Disse vandbaserede trykfarver opfylder farveægthedskriterierne i de relevante europæiske standarder, men er fri for skadelige stoffer, der kan påvirke miljøet.

 

Effektiv farveproduktion

Origin - luksus tapet har et moderne blækblandings- og doseringssystem. Dette system sikrer en omhyggelig og effektiv farveproduktion, der drastisk reducerer mængden af blæk- og malingspild. Derudover bliver farveopskrifter, men også eventuelle rester, automatisk gemt i systemet, hvilket forenkler og stimulerer genbrug. Kort sagt en effektiv og intelligent maskine, hvis brug ikke kun gavner farveproduktionen, men også miljøet.

 

Miljøvenlig affaldshåndtering

Alt affald, der opstår under produktionen af Origin - luksus tapeter, behandles på en miljømæssig og ansvarlig måde.